محل تبلیغات شما

این روزها، وم تشکیل یک جبهه ی منطقه ای توسط کشورهای دوست وهمسایه، درمقابل لگد پراکنی های آمریکا، بیش از پیش احساس می شود. وبا توجه به خروج آمریکا از برجام واعلام بازگشت تحریم ها ازجانب این کشور، بایستی دولت و مجلس و یون، وبالاخص جریانات ی ، به جای سیاه نمایی ووامصیبتاخواندن، این تهدید را به فرصت تبدیل نمایند. 

دکتر ودولت ونمایندگان، بالاخص دستگاه دیپلماسی کشور بجای امید بستن به اروپایی ها ویا امید بستن به مذاکره دوباره با آمریکایی ها، بایستی، درکنار ادامه مذاکرات با اروپایی ها، به فکر ایجاد فرصت های جدید، با تقویت بازار های دوجانبه پولی ورهایی از جادوی دلار بیافتند و همچنین با تقویت و فعال نمودن پیمان های منطقه ای مثل پیمان همکاری های اقتصادی( اکو)، سازمان همکاری اسلامی، 

پیمان آ سه آن، وپیمان شانگهای، واستفاده ازاختلافات شدید کشور های عضو این پیمان های منطقه ای با آمریکا در صددایجاد بازار های جدید برای صادرات خود باشند. اینروزها که اختلافات چین و روسیه وترکیه با غرب بالا گرفته ایران طبق قاعده منطقی، دشمن دشمن تو دوست توست. وطبق منافع مشترکی که با همسایگان واعضای این پیمانها دارد. میتواند یک بازار چند میلیارد نفری را فعال نموده وتحریم ها را بی اثر نماید.

ضمن همین فعالیت ها، نباید از فرصت بازسازی سوریه و عراق هم غفلت نمود. چون بانزدیک شدن به پایان جنگ سوریه و بازگشت آرامش، بازسازی آغاز خواهد شد. ونباید گذاشت. شرکت ها وپیمانکاران اروپایی وروسی وترک گوی سبقت را از ما بربایند. زیرا بازسازی سوریه که چندین سال به طول خواهد انجامید. اشتغال زایی بزرگی برای ما بدنبال خواهد داشت. 

البته بحث اصلی این نوشتار همان پرداختن به تقویت پیمان های منطقه ای می باشد. ومسئله ی بازسازی سوریه وفرصت های پیش روی آن مقاله ای مستقل می خواهد.

 به هر روی ایران برای نابودی اثر تحریم ها نیاز شدید به هم پیمانان وایجاد یک جبهه ی منطقه ای دارد. 

ودراین صورت است که غربی ها دست از شاخ و شانه کشیدن خواهند کشید. 

درست یک روز بعد از اعلام بازگشت تحریم ها توسط امریکا، هند و چین که نیاز شدید به انرژی دارند اعلام کردند که خواهان خرید بیشتر نفت و گاز ازایران هستند وخبرها حاکی از آن است که در چند ماه گذشته چین و هند میزان خرید خود ازایران رابالا برده اند. وترکیه وروسیه وچین وبعضی جریانات ی عراق، اعلام نموده اند. توجهی به تحریم هاندارند ومنافعشان ایجاب می کند که باایران روابط ومبادلات تجاری داشته باشند.

 به خبر زیر که مربوط به ۱۶ مرداد می باشد توجه کنید. 

واردات نفت هند و چین از ایران در یک ماه اخیر افزایش یافت

پایگاه خبری اویل پرایس آمریکا اعلام کرد صادرات نفت خام کشورمان به مشتریان اصلی یعنی چین و هند در ماه ژوئیه (تیر - مرداد) افزایش یافت و تحت تاثیر تحریم های آمریکا قرار نگرفت.

این خبر پس از مصاحبه پمپئو مبنی بر اینکه آمریکا برای به زانو در آوردن ایران بدنبال صفر کردن صادرات نفت این کشور است. نشان ازاین واقعیت دارد که کشور ها از دنبال کردن ت های آمریکا خسته شده اند ونمی خواهند بیش از این بخاطر بله گفتن به آمریکا ضرر کنند. 

حال اگر غربگرایان ونفوذی ها که کاسبان اصلی تحریم درکشور هستند. بگذارند. ودولت و مجلس ودستگاه دیپلماسی کشور، با حرکتی انقلابی، پیمان های منطقه ای را فعال نمایند. می توان به دوران سلطه آمریکا ودلار پایان داد. وتحریم ها را نه تنها بی اثر بلکه تبدیل به فرصت نمود. 


ابراهیم غبیشی



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها